Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за 500 г.
Ніжний сир з легкими нотками ванілі,так знайомий нам з дитинства.
Рецепт приготування вареників від шефа:
1. Берете каструлю середнього розміру, наповнюєте її водою, солите та додаєте дві столові ложки соняшникової олій, ставите її на плиту і включаєте вогонь на максимум, чекаєте поки вода закипить.
2. Коли вода почне закипати, висипаєте потрібну кількість вареників у каструлю.
3. Після цього варіть приблизно 7-10 хвилин. Кожні 1-2 хвилини помішуючи, щоб тісто не злипалося.
4. Як вареники почнуть спливати, їх потрібно ще поварити 3 хвилини і тоді вони будуть готові.
5. Для смаку можна додати: майонезу, сметани, кропу, петрушки, кінзи, вершкового масла або щось на Ваш смак.
Склад:
1. Вода;
2. Масло вершкове;
3. Борошно;
4. Олія соняшникова;
5. Яйце куряче;
6. Творог;
7. Цукор;
8. Цукор ванільний.
Кожне замовлення здійснюється індивідуально, після надсилання заявки наш менеджер зв'яжеться з Вами для формування кінцевого замовлення. В полі кількості вкажіть орієнтовну кількість пачок продукту, яка Вас цікавить (приклад: кількість 2 = 1000 г.)
Додайте перший відгук