Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за 500 г.
Чи є щось більш українське за вареники? Ароматні «Сусідські» вареники з картоплею та грибами стануть улюбленою стравою всієї сім'ї!
Рецепт приготування вареників від шефа:
1. Берете каструлю середнього розміру, наповнюєте її водою, солите та додаєте дві столові ложки соняшникової олій, ставите її на плиту і включаєте вогонь на максимум, чекаєте поки вода закипить.
2. Коли вода почне закипати, висипаєте потрібну кількість вареників у каструлю.
3. Після цього варіть приблизно 7-10 хвилин. Кожні 1-2 хвилини помішуючи, щоб тісто не злипалося.
4. Як вареники почнуть спливати, їх потрібно ще поварити 3 хвилини і тоді вони будуть готові.
5. Для смаку можна додати: майонезу, сметани, кропу, петрушки, кінзи, вершкового масла або щось на Ваш смак.
Склад:
1. Тісто заварне;
2. Картопля;
3. Печериці;
4. Цибуля ріпчаста;
5. Гриби білі сушені;
6. Олія;
7. Сіль;
8. Перець.
Кожне замовлення здійснюється індивідуально, після надсилання заявки наш менеджер зв'яжеться з Вами для формування кінцевого замовлення. В полі кількості вкажіть орієнтовну кількість пачок продукту, яка Вас цікавить (приклад: кількість 2 = 1000 г.)
Додайте перший відгук