Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за 100 г. (одна палка ковбаси важить 130-150 г.)
У нас тепер можна придбати продукцію від "Шкварки"!
Ковбаса з блакитним сиром – авторська розробка кумів Михайла та Юрка, які не приховують своєї симпатії до іспанського фуета. Від інших пальцьопханих вона відрізняється специфічним запахом, гострим і насиченим ароматом. А все тому, що куми подружили м’яско українського пацятка з молоком німецьких корівок у вигляді напівтвердого сорту сиру – Dorblu.
Оболонку з неї можна не знімати, оскільки це натуральна свиняча кишка. Сухий білий наліт на паличках ковбаски – ознака витриманості і натурального походження. Це пеніцилінова їстівна цвіль, відома своїми антибактеріальними властивостями.
Додайте перший відгук